Direktlänk till inlägg 2 november 2013
Rosmarinen är vacker och frodig. Den växer till sig ganska bra över en sommar.
Den övervintrar inte ute i vårt klimat, men jag har sett upp mot meterhöga gamla buskar i Frankrike.
Vid flera tillfällen, har vi försökt att övervintra den inne, men vi har för torrt och varmt. Är det inte det, så glömmer vi bort den och då står den och grinar med kala grenar och en hög torra barr runt krukan.
I år hade vi tänkt att kunna bevara den fram till nyårsafton. Vi har nyårsfesten i år och tänkte späcka köttet med egen Rosmarin och Vitlök.
I går blev det ändrade planer, så programmet får flyttas fram till idag.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ||||
|