Direktlänk till inlägg 20 januari 2010
Fick lust att baka idag.
Frysarna har lämnat en del plats efter julen.
Valet föll på Focaccia, det har vattnats i munnen ett tag.
Med all fyllning, så är det bara att skära och äta.
Vin, the eller vad man vill till.
Fyllningen består av svarta och gröna oliver, soltorkade tomater, Prosciutto Crudo(lufttorkad Italiensk skinka), lök och ost(mycket Parmesan).
Över det lite olivolja och flingsalt.
Skinkan är lite saltare än Parmaskinkan, vilket jag tycker passar.
Nu står den på svalning, men inte länge till, för det ska naturligtvis smakas.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|